iPad 4

Bij Tablethoezen.nl vindt u het grootste aanbod beschermhoezen voor de iPad 4 ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Altijd 30 dagen bedenktijd.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een hoes voor uw iPad 4

De toekomst is aangebroken. Met het futuristische design van de iPad 4 waant u zich in een sciencefictionfilm. Ook de prestaties van deze tablet zijn werkelijk verbluffend. De haarscherpe 9.7 inch Retina-display zorgt ervoor dat u foto's en filmpjes in de hoogste kwaliteit kunt bekijken en met de 5 megapixel iSight-camera kunt u ook zelf aan de slag om mooie video's en foto's te maken. Om zo lang mogelijk van deze fraaie tablet te genieten, schaft u vandaag nog een iPad 4 hoes aan.

Optimale bescherming

Met een iPad 4 hoes beschermt u uw tablet tegen de gevaren die in het dagelijks leven op de loer liggen. Zonder beschermende hoes kunnen er al snel krassen en barstjes in het scherm komen, waardoor het moeilijker wordt om het beeld goed te zien. Met een iPad 4 hoes beschermt u het kwetsbare scherm tegen deze schade, waardoor u optimaal kunt blijven genieten van het haarscherpe scherm. Ook de behuizing zal veel minder snel ontsierende gebruikssporen oplopen indien u uw tablet beschermt met een iPad 4 hoes. Zo geniet u langer van het flitsende design van uw iPad,

Een iPad 4 hoes beschermt uw tablet ook tegen schade aan het kwetsbare binnenwerk. Als u uw tablet per ongeluk uit uw handen op de grond laat vallen, bestaat de kans dat het systeem onherstelbaar beschadigd raakt. De tablet kan dan namelijk gaan haperen of zelfs helemaal uitvallen. Met de bescherming van een iPad 4 hoes hebt u een veel kleinere kans op een kapotte tablet na een val. Zo kunt u dus langer genieten van dit geweldige apparaat.

Gebruik uw tablet zoals u dat wilt

Met een iPad 4 hoes kunt u uw tablet op verschillende manieren neerzetten. U kunt hem staand, liggend of half staand en horizontaal of verticaal positioneren. Zo kiest u dus zelf hoe u het liefste uw tablet gebruikt.

Een hoes die bij u past

Een tablethoes dient niet alleen om uw tablet te beschermen, maar het geeft de tablet ook een fraai uiterlijk. Met een iPad 4 hoes kunt u helemaal zelf bepalen hoe uw apparaat eruit ziet. Door het ruime aanbod van Tablethoezen.nl vindt u altijd een iPad 4 hoes die helemaal bij uw eigen stijl aansluit.

Kwaliteit en service

Bij Tablethoezen.nl zijn alle producten zorgvuldig uitgezocht en daardoor van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Bij Tablethoezen.nl betaalt u geen verzendkosten of transactiekosten. Goede service staat bij ons voorop. Wij verzenden uw iPad 4 hoes nog dezelfde dag indien u besteld en betaald heeft vóór 17:00 uur op een werkdag.

Als u op zoek bent naar een tablethoes, is Tablethoezen.nl dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod tablethoezen. U kunt naast een iPad 4 hoes voor een groot aantal andere tablets verschillende soorten hoezen vinden waardoor u de mogelijkheid heeft uit een ruim assortiment te kiezen.

De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.