iPad Air

Bij Tablethoezen.nl vindt u het grootste aanbod beschermhoezen voor de iPad Air ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een hoes voor uw iPad Air

De iPad Air is de ideale tablet voor iedereen die een moderne tablet wil, maar niet wenst rond te lopen met een zwaar en log apparaat. De iPad Air is lichter en dunner dan een normale iPad, maar doet qua snelheid en prestaties niet voor een normale tablet onder. Door zijn geringe gewicht is deze tablet wel erg kwetsbaar. Het is daarom aan te raden hem te beschermen met een iPad Air hoes.

Geniet langer van uw tablet

Tablets zijn kwetsbare apparaten. Door alle techniek die erin is verwerkt, kan één val al het einde van uw tablet betekenen. Kies daarom voor de bescherming van een iPad Air hoes. Uw kostbare tablet wordt door de stevige hoes beschermd, zodat een onfortuinlijke val niet direct het einde van uw iPad zal betekenen.

Een iPad Air hoes beschermt uw tablet ook tegen vochtschade. Als u per ongeluk een glas drinken overheen laat vallen, zorgt de hoes ervoor dat het vocht niet zomaar in het binnenste van de tablet terechtkomt. Een iPad Air hoes is een nuttige investering, waarmee u voorkomt dat u met grote problemen komt te zitten.

Voorkom gebruikssporen

Als u uw tablet intensief gebruikt, kan hij in een mum van tijd onder de ontsierende gebruikssporen komen te zitten. De randjes kunnen afkalven en er kunnen krassen op het scherm verschijnen. Met een iPad Air hoes voorkomt u dat uw iPad er binnen korte tijd gebruikt uitziet. Zowel de behuizing als het scherm worden beschermd met een iPad Air hoes, zodat deze er veel langer als nieuw uitziet.

Optimaal gebruikscomfort

Een iPad Air hoes biedt u optimaal gebruikscomfort. U kunt uw iPad hiermee namelijk zo neerzetten zoals u dat wenst. Liggen of staand, horizontaal of verticaal, u beslist. Een iPad hoes stelt u in staat om van uw tablet te genieten van uw tablet op de manier die u het prettigst vindt.

Veel verschillende hoezen

Met een iPad Air hoes geeft u uw tablet een geheel eigen uiterlijk. Met apps kunt u het innerlijk van de iPad helemaal aan uw eigen wensen laten voldoen, waarom dan genoegen nemen met het standaard uiterlijk? Een iPad Air hoes maakt van uw standaard iPad een fraaie accessoire. Door het ruime aanbod aan verschillende hoezen vindt u altijd een iPad Air hoes die helemaal aan uw wensen voldoet.

Kwaliteit en service

Bij Tablethoezen.nl zijn alle producten zorgvuldig uitgezocht en daardoor van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Bij Tablethoezen.nl betaalt u geen verzendkosten of transactiekosten. Goede service staat bij ons voorop. Wij verzenden uw iPad Air hoes nog dezelfde dag indien u besteld en betaald heeft vóór 17:00 uur op een werkdag.

Als u op zoek bent naar een tablethoes, is Tablethoezen.nl dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod tablethoezen. U kunt naast een iPad Air hoes voor een groot aantal andere tablets verschillende soorten hoezen vinden waardoor u de mogelijkheid heeft uit een ruim assortiment te kiezen.

De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.