iPad Air 2

Bij Tablethoezen.nl vindt u het grootste aanbod beschermhoezen voor de iPad Air 2 ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ 30 dagen bedenktijd.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een hoes voor uw iPad Air 2

De iPad Air 2 is een flinterdunne tablet die aangestuurd wordt door de razendsnelle A8X chip. De vingerafdrukscanner die is verwerkt in de home-knop biedt de mogelijkheid om zonder wachtwoord veilig te kunnen inloggen. Om helemaal veilig te zijn, schaft u een iPad Air 2 hoes aan.

Voorkom haperen

Dat uw tablet zo dun en licht is, is een gevolg van de wonderbaarlijke technologie die achter het scherm verborgen zit. De kleine onderdelen hiervan zijn echter erg kwetsbaar en de behuizing van de tablet zelf biedt soms onvoldoende bescherming. Een iPad Air 2 hoes biedt deze bescherming wel en dit kan erg prettig blijken. Ga maar eens na wat het gevolg kan zijn van een onverhoopte val. Zelfs wanneer uw scherm intact is gebleken, kan interne beschadiging zijn opgetreden. Door de schok te absorberen, voorkomt een iPad Air 2 hoes dat uw tablet na zo’n val hapert bij het openen van uw favoriete apps. Ook het risico dat een ongelukkige stoot tegen uw tablet leidt tot plotseling verlies van bestanden (foto’s, films en opgeslagen berichten) wordt teruggebracht tot een minimum met een iPad Air 2 hoes.

Zoals u het fijnst vindt

De iPad Air 2 is een multifunctioneel apparaat dat gebruikt wordt voor vele doeleinden. Voor een groot deel van deze doeleinden is het prettig als u de tablet niet zelf vast hoeft te houden. Met een iPad Air 2 hoes wordt dit u gemakkelijk gemaakt. Eenvoudig zet u de tablet rechtop en houdt u uw handen vrij. In een iPad Air 2 hoes staat de tablet bovendien stevig en hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat hij wegglijdt of omvalt. Bovendien past u de hoek waarin de tablet staat eenvoudig aan. Zet de tablet iets rechter, of juist wat schuiner voor een optimale kijkhoek. Met een iPad Air 2 hoes plaatst u de tablet zoals u het zelf het fijnst vindt.

De juiste uitstraling

Een tablet is zoveel meer dan een apparaat waarop u uw email checkt. Het is een persoonlijk eigendom waarop u trots bent en u vindt het dan ook niet erg om ermee gezien te worden. Pas het uiterlijk ervan daarom aan uw eigen wensen aan. Tablethoezen.nl heeft een uitgebreid assortiment iPad Air 2 hoezen. U kunt kiezen voor een uitgesproken en opvallend design, maar ook voor een zakelijk ontwerp. Met de juiste iPad Air 2 hoes straalt u uit wie u bent en dat de tablet ook echt van u is. U zult uw tablet nog meer koesteren dan u al deed wanneer deze is gehuld in de mooiste iPad Air 2 hoes.

Kwaliteit en service

Bij Tablethoezen.nl zijn alle producten zorgvuldig uitgezocht en daardoor van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

Bij Tablethoezen.nl betaalt u geen verzendkosten of transactiekosten. Goede service staat bij ons voorop. Wij verzenden uw iPad Air 2 hoes nog dezelfde dag indien u besteld en betaald heeft vóór 17:00 op een werkdag.

Als u op zoek bent naar een tablethoes, is Tablethoezen.nl dé plek waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod tablethoezen. U kunt naast een iPad Air 2 hoes voor een groot aantal andere tablets verschillende soorten hoezen vinden waardoor u de mogelijkheid heeft uit een ruim assortiment te kiezen.

De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.