Samsung Galaxy A50 TPU & Siliconen hoesjes

28 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ontwerp je eigen Galaxy A50 / A30s gel hoesje - Zwart
    Ontwerp je eigen Galaxy A50 / A30s gel hoesje - Zwart
    Waardering:
    € 15,99
    Op voorraad
    • Alles voor jouw telefoon, tablet, smartwatch of laptop
    • Dezelfde dag verzonden *
    • Keuze uit ruim 20.000 producten
    • We've got you covered!
    • 9.3 van 118.095 klanten
Pagina 1 van 2

28 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy A50 TPU & Siliconen hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snel in huis ✔ 60 dagen dagen bedenktijd.

 

Een Samsung Galaxy A50 silicone case

De Samsung Galaxy A50 is een toestel met talloze voordelen. De prijs-kwaliteitverhouding is erg aantrekkelijk. Het is een smartphone met veel specificaties die we vaak terugzien bij duurdere toestellen, maar dan voor een lagere prijs. Om te beginnen heeft de telefoon maar liefst 3 camera’s aan de achterzijde. Dit zorgt ervoor dus je mooie pracht plaatjes kunt schieten. Met de accu kan je prima een dag vooruit en is jouw telefoon aan het einde van de dag leeg? Dan kan je gebruik maken van de snellaadfunctie. De behuizing voelt luxe aan en ook de opslagruimte blijft niet achter. Met 128GB aan opslagruimte kan al jouw favoriete muziek, films en series opslaan. Om al deze top specificaties zolang mogelijk in de allerbeste staat te houden, is een siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy A50 perfect! Schade blijft op afstand, waardoor de behuizing én de hardware in topconditie blijven. Shop snel jouw Samsung Galaxy A50 silicone case op Smartphonehoesjes.nl.

 

Voordelen van een siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy A50

Naast bescherming, brengt een Samsung Galaxy A50 silicone case nog andere voordelen met zich mee. Het siliconen materiaal is erg flexibel, waardoor bevestigen erg eenvoudig is. Ook voor ongelukkige valpartijen is een Samsung Galaxy A50 silicone case ideaal. Het siliconen materiaal heeft een schokabsorberende werking, waardoor harde klappen worden opgevangen. Daarnaast is het materiaal superlicht van gewicht en voegt nauwelijks dikte toe. Zo verlies je geen grip rondom het toestel en past jouw smartphone nog steeds makkelijk in jouw broekzak. Zoals je ziet is een Samsung Galaxy A50 silicone case erg gebruiksvriendelijk. Twijfel dus niet langer en schaf een siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy A50 aan!

 

Een stralend uiterlijk

Met een Samsung Galaxy A50 silicone case kan je ook met een simpele handbeweging het uiterlijk van jouw telefoon veranderen. Gebruikt je jouw telefoon vaak voor werk? Neem dan een strakke en zakelijke case. Kies voor een neutrale kleur zoals zwart, grijs of donkerblauw. Zo komt je verzorgd over en trekt jouw telefoon geen verkeerde aandacht. Houd je wel van een vrolijk kleurtje? Kies dan een hoesje met een opvallende kleur of een met een tof design. Op Smartphonehoesjes.nl vind je talloze designs. Een trendy dierenprint, vrolijk bloemendesign of een grafisch ontwerp, alles is mogelijk! Door de diversheid in de hoesjes vind je ongetwijfeld een siliconen hoesje voor de Samsung Galaxy A50 die bij jouw past!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en jouw Samsung Galaxy A50 siliconen hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy A50 silicone case ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy A50 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy A70 TPU & Siliconen hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A20e TPU & Siliconen hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A40 TPU & Siliconen hoesjes