Samsung Galaxy S8 TPU & Siliconen hoesjes

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina 1 van 1

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S8 TPU & siliconen hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 60 dagen dagen bedenktijd ✔ Snel geleverd.

 

Een siliconen hoesje voor jouw Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is een geweldige smartphone, voorzien van alle gewenste functies. Het toestel heeft een 5.8 inch display met een resolutie van 1440 bij 2960 pixels en kan geupgrade worden tot Android 9.0 (Pie). Daarnaast kun je prachtige foto’s maken met de twee haarscherpe camera’s. De hoofdcamera aan de achterzijde is 12 megapixel en de voorkant is voorzien van een 8 megapixel selfiecamera. Hul je Samsung Galaxy S8 in een silicone case voor ultieme bescherming.

 

Een smaakvolle look

Wanneer je een siliconen hoesje voor je Samsung Galaxy S8 aanschaft, wil je natuurlijk dat deze aansluit bij je persoonlijke smaak. Zo bescherm je jouw smartphone niet alleen, maar voorzie je deze ook van een smaakvol uiterlijk. Een Samsung Galaxy S8 silicone case is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Ga bijvoorbeeld voor een zwarte basic cover, waarmee je iedere dag stijlvol voor de dag komt. Of juist voor een trendy case met een toffe print, welke perfect aansluit bij uw outfits. Welk design je ook voor ogen hebt, je kunt het realiseren. Zit je droom hoesje er niet tussen, dan kun je deze namelijk ook zelf ontwerpen. Bekijk het hele assortiment en ontdek welk siliconen hoesje het beste om je Samsung Galaxy S8 past!

 

Voordelen van een Samsung Galaxy S8 silicone case

Een siliconen hoesje heeft veel voordelen voor je Samsung Galaxy S8. De belangrijkste reden dat je een case aanschaft is natuurlijk de beschermende functie. Je smartphone blijft in een goede staat en gaat langer mee. Krassen, stootschade en lelijke vlekken blijven op afstand en ook stof en water vinden geen weg naar binnen. Combineer een Samsung Galaxy S8 silicone case met een screenprotector voor ultieme protectie. Een screenprotector zorgt ervoor dat het scherm niet aangetast kan worden. Wanneer je smartphone schade oploopt tijdens een val, dan zijn de krassen enkel zichtbaar in de screenprotector en niet op het beeldscherm zelf. Vervang simpelweg de protector en je smartphone is weer zo goed als nieuw. Een ander pluspunt is het materiaal. Een siliconen hoesje is namelijk niet zomaar een case. Het flexibele materiaal zorgt ervoor dat deze eenvoudig aangebracht kan worden en ook weer makkelijk verwijderd kan worden. Daarnaast werkt siliconen materiaal schokbestendig, waardoor schokken worden opgevangen tijdens een klap. Genoeg redenen om direct een Samsung Galaxy S8 silicone case aan te schaffen!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy S8 silicone case wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een siliconen hoesje voor je Samsung Galaxy S8 ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy S8 accessoires en Samsung Galaxy S8 Hardcase hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor je tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bekijk de Samsung Galaxy S9 TPU & Siliconen hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S7 Edge TPU & Siliconen hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A70 TPU & Siliconen hoesjes