Bestelling en levering

Pakket niet ontvangen

Indien u uw bestelling voor 17:00 uur afrondt op een werkdag, wordt deze dezelfde dag nog naar u verzonden. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag geleverd. Bestellingen naar België ontvangt u doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen. Let op: in Nederland wordt er geen post geleverd op zondag en maandag en in België niet op zaterdag en zondag.

Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Wij gaan er vanuit dat het pakketje alsnog bij u wordt afgeleverd al dan niet met vertraging. Wij willen u daarom vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarin uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

Is uw bestelling na de afgewachte bezorgdagen nog niet bezorgd? Dan vragen wij u vriendelijk om ons een mail te sturen met de volgende gegevens:

  • Uw ordernummer
  • Uw verzendadres (het adres kunt u controleren aan de hand van uw orderbevestiging, of in uw account)
  • Een korte toelichting van het probleem

Pakket is naar het verkeerde adres gestuurd

Bent u er achter gekomen dat het pakket naar een verkeerd adres is verstuurd? Dan vragen wij u vriendelijk om het pakket op te halen bij het opgegeven adres. Indien het adres niet bestaat dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen via info@tablethoezen.nl.