Betaalmethoden

Bij Tablethoezen.nl kunt u uw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden.

Betaalmethoden

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt.

Achteraf betalen

Met digitale acceptgiro en/of factuur uw bestelling tot 14 dagen later betalen via AfterPay (Nederland & België). Met AfterPay betaalt u pas als u uw bestelling ook echt hebt ontvangen. U ontvangt een e-mail met een digitale factuur van AfterPay om uw bestelling te betalen. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor onze Nederlandse en Belgische klanten die particulier bestellen.

Extra informatie AfterPay

U kunt van de AfterPay Achteraf Betalen gebruik maken bij een bestelling met een minimum orderbedrag van € 5,- en bij een maximum orderbedrag van € 200,-. Voor bedragen hoger dan € 200,- gelieve een mail te sturen naar [email protected]. Wij zorgen dan voor een passend voorstel. Bij AfterPay bestellingen brengen wij per bestelling € 1,- administratiekosten in rekening.

Bij vragen kunt u contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van AfterPay.

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

PayPal

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres [email protected] om de betaling aan te richten.

Creditcard

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen.

Apple Pay

Gaat u uw bestelling via uw Apple device plaatsen? Dan kunt u de bestelling ook afrekenen met Apple Pay*. Apple Pay is een veilige en snelle manier om in (online) winkels te betalen met een Apple device. U activeert Apple Pay eenmalig bij uw eigen bank.

* Apple Pay is niet op alle Apple devices beschikbaar. Bekijk de lijst met compatible Apple apparaten wanneer u niet zeker weet of uw device comaptible is.

Bankoverschrijving

U kunt via bankoverschrijving bij ons betalen. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail van Buckaroo met daarin betaalinstructies met de benodigde bankgegevens. De betaling vindt plaats via het betaalsysteem Buckaroo. Bij bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling verzenden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving.

Kortingscode?

Hebt u een kortingscode of kortingsbon van Tablethoezen.nl ontvangen en wilt u deze gebruiken? U kiest dan eerst uw producten uit, vervolgens voert u in de winkelwagen de kortingscode in. De korting wordt dan direct verrekend.