0

Contact

Voordat u contact met ons opneemt, wijzen wij u graag op onze pagina met veelgestelde vragen. In veel gevallen vindt u hier direct antwoord op uw vraag. Hieronder vindt u de meest voorkomende vragen van onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk dan de pagina met onze pagina met alle veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Top 5 meest gestelde vragen

Met welke levertijd moet ik rekening houden?

Verzending verloopt razendsnel: op werkdagen vóór 21:00 uur besteld en betaald, betekent dat wij de bestelling nog dezelfde dag verzenden.

Hoe lang heb ik garantie op mijn product?

U krijgt standaard minimaal een garantie van drie maanden op al onze artikelen en op onze merkproducten een garantietermijn van maar liefst 1 jaar. Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd, of intensief gebruik.

Ik heb bericht ontvangen dat mijn bestelling is verzonden. Waarom is deze nog niet geleverd?

De bestelling wordt in Nederland doorgaans de volgende dag en in België binnen drie tot vijf werkdagen geleverd. Helaas kan het soms langer duren door vertragingen bij de afhandeling of verzending bij PostNL.

Waarom heb ik een betalingsherinnering ontvangen?

Wanneer u een betalingsherinnering heeft ontvangen, hebben wij voor de betreffende bestelling nog geen betaling van u ontvangen. Wij vragen u dan het openstaande bedrag zo snel mogelijk te betalen. Lees meer over de betalingsherinnering.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Adres en bedrijfsgegevens

Postadres
Postbus 87
3830 AB Leusden
Nederland

Vestigingsadres
Storkstraat 3
3833 LB Leusden
Nederland

Omdat wij een webwinkel zijn kunt u ons niet bezoeken om producten te bestellen.

KVK nr: 58474579
BTW nr: NL853055178B01

Bank: Rabobank
Rekening nummer: NL76 RABO 0106 2287 22
T.n.v. Tablethoezen.nl
BIC: RABONL2U

LET OP: Indien u een bestelling heeft geplaatst via Tablethoezen.nl ontvangt u een e-mail met daarin betaalinstructies met de benodigde bankgegevens. De betaling vindt plaats via het betaalsysteem Buckaroo of Afterpay en niet via het bovenstaande bankrekeningnummer.

Tablethoezen.nl is een onderdeel van M&M e-commerce B.V.


Let op: tijdens de feestdagen gelden aangepaste openingstijden en levertijden. Bekijk de pagina met openingstijden en levertijden tijdens de feestdagen voor meer informatie.

Onze klantenservice staat 6 dagen per week klaar om u van dienst te zijn via telefoon en e-mail tijdens de volgende openingstijden:

Maandag08:00 - 18:00 uur
Dinsdag08:00 - 18:00 uur
Woensdag08:00 - 18:00 uur
Donderdag08:00 - 18:00 uur
Vrijdag08:00 - 18:00 uur
Zaterdag08:00 - 17:00 uur
Zondaggesloten

Telefoon: +31 (0)33-2022010 (lokaal tarief)
E-mail: info@tablethoezen.nl

Wij streven ernaar om onze e-mails tijdens openingstijden binnen 3 uur te beantwoorden. Mailt u ons op zaterdag na 17:00 uur, dan wordt deze op maandagochtend zo snel mogelijk beantwoord.