0

Retourneren

30 dagen bedenktijd

Klanttevredenheid staat bij Tablethoezen.nl voorop. Is het bestelde product niet naar wens? Jammer, maar dat kan gebeuren! Uiteraard doen we ons uiterste best om alsnog een tevreden klant van u te maken door met een passende oplossing te komen. U kunt uw bestelde producten binnen 30 dagen naar ons terugzenden. U kunt hierbij kiezen voor een vervangend product, een tegoedbon of voor teruggave van het aankoopbedrag. Wilt u een product terugsturen? Volg dan onderstaand stappenplan.


Heeft u schade of past het ontvangen product niet op of om uw toestel?

De producten van Tablethoezen.nl worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat u een product niet in goede staat of dat u een verkeerd product ontvangt. Als dit gebeurt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@tablethoezen.nl. E-mails worden op werkdagen nog dezelfde dag beantwoord.

Let op: stuur altijd enkele foto’s mee van de schade of van het verkeerd ontvangen product zodat wij u aan de hand van de foto’s een passende oplossing kunnen bieden.


Stappenplan

 1. Download hier het herroepingsformulier, print het formulier uit en vul deze volledig in.
 2. Kunt u het herroepingsformulier niet printen? Neem de gegevens van het formulier dan over op papier.
 3. Plaats het ingevulde formulier samen met het/de artikel(en) die u retourneert in dezelfde verzenddoos als waarin de bestelling geleverd is.
 4. Zorg ervoor dat uw eigen adres niet meer zichtbaar is en dat u de retourzending voldoende frankeert. Verstuur deze naar onderstaand adres:
  Tablethoezen.nl
  Postbus 87
  3830 AB Leusden
 5. Doe de retourzending in een brievenbus langs de weg. Is de zending te groot? Dan dient u deze te retourneren met pakketpost. Retourneert u vanuit België? Dan gaat het via het postkantoor.
 6. U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij de retourzending ontvangen hebben. Dit kan enkele werkdagen duren.

Voorwaarden retourneren

 • U draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
 • De producten worden binnen de zichttermijn van 30 dagen geretourneerd , dit gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel(en).
 • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 30 dagen:

 • Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors en vloeistof (mits de verpakking is geopend).
 • Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.
 • Artikelen van merkproducten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is.

Nog vragen?

Telefoon: +31 (0)33-2022010 (lokaal tarief)
E-mail: info@tablethoezen.nl