RUILEN & RETOURNEREN

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze retourbeloftes

60 dagen bedenktijd

Gratis ruilen

Geld terug? Ontvang

ons retourlabel voor €2,50

Gratis omruilen - Hoe werkt dat?

Wil je jouw product omruilen voor een andere kleur of ander toestel? Dan is jouw retour gratis! Zodra wij jouw retouraanvraag goed hebben gekeurd, krijg je van ons een voucher t.w.v. het aankoopbedrag. Dit zal binnen één werkdag zijn. Jij kunt ermee zelf jouw vervangende product bestellen op onze website. Voor 21:00u besteld? Dan versturen we je nieuwe aankoop dezelfde dag nog naar je op!

Openingstijden

Op doordeweekse dagen verwerken we jouw retour tussen 08:00-17:00. Meld je jouw retour in het weekend aan? Dan nemen we deze op maandag zo snel mogelijk in behandeling.

Voorwaarden retourneren

 • Jij draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
  De producten worden binnen de zichttermijn van 60 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van jouw artikel(en).
 • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
 • Heb je (gedeeltelijk) met een cadeaubon betaald? Dan mag je jouw aankoop alleen ruilen of ontvang je een nieuwe Smartphonehoesjes.nl cadeaubon t.w.v. het aankoopbedrag.
 • Bij Smartphonehoesjes.nl hanteren we een "altijd zeker garantie" op al onze producten. Dit houdt in dat wij de retourkosten vergoeden als je het product wil ruilen voor een andere kleur of voor een ander toestel. In dat geval ontvang jij een gratis retourlabel en krijg je een voucher t.w.v het aankoopbedrag. De kosten van het retourneren zijn voor jouw eigen rekening als je jouw geld terugwenst. Deze kosten bedragen €2,50.

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 60 dagen:

 • Gepersonaliseerde artikelen. Dit zijn artikelen die zijn ontworpen met een eigen foto of afbeelding via onze ontwerptool op de website.
 • Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors en vloeistof (mits de verpakking is geopend).
 • Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.
  Artikelen van merkproducten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is.
 • Artikelen die om hygiënische redenen niet meer retour gestuurd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld oordopjes, tenzij de verpakking nog gesealed is. Mondkapjes mogen nooit retour.
 • Cadeauverpakking kan niet worden teruggestuurd. De kosten voor het cadeaupapier worden dan ook niet vergoed bij het retourneren van je bestelling.