0

Verzenden & bezorgen

Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 21:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag naar u wordt toegezonden. Vanaf dat moment ligt uw bestelling bij PostNL, in 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Wij bieden gratis verzending in Nederland en België.

 

Bezorgdagen

Bezorgdagen brievenbuspost

 Besteld vóór 21:00u op Levering Nederland Levering België
 Maandag Dinsdag Donderdag
 Dinsdag Woensdag Vrijdag
 Woensdag Donderdag Zaterdag
 Donderdag Vrijdag Maandag
 Vrijdag Zaterdag Dinsdag
 Zaterdag Dinsdag Woensdag
 Zondag Dinsdag Donderdag

Bezorgdagen pakketbezorging

 Besteld vóór 21:00u op Levering Nederland Levering België
 Maandag Dinsdag Dinsdag
 Dinsdag Woensdag Woensdag
 Woensdag Donderdag Donderdag
 Donderdag Vrijdag Vrijdag
 Vrijdag Zaterdag Zaterdag
 Zaterdag Maandag Maandag
 Zondag vóór 16:30 Maandag Maandag

 

Gratis verzending

Wij houden niet van verborgen kosten. Wat u ziet is wat u betaalt en niets meer. Daarom biedt Tablethoezen.nl gratis verzending. Alle producten die u bij ons bestelt worden gratis naar u verzonden, in Nederland én in België.

Wij verpakken uw bestelling in speciaal door ons ontworpen verzenddozen. Deze dozen passen gewoon door uw brievenbus, waardoor u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. De stevige doos zorgt ervoor dat uw bestelling goed is beschermd tijdens de reis naar uw adres. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Als u het product per pakketpost wilt laten verzenden en uw bestelling bedraagt minder dan €45, dan zijn de kosten hiervoor €3,95. Bestelt u voor meer dan €45, dan is de verzending gratis. U ontvangt een Track & Trace nummer waarmee u op de website van PostNL kunt bekijken waar uw pakket zich bevindt. 

Verzending buiten Nederland en België

Wij verzenden naast Nederland en België ook naar andere landen. De tarieven hiervoor verschillen per land. Voor onze Duitse klanten rekenen wij €5,95 verzendkosten. Klanten uit Luxemburg en Frankrijk betalen €10,95 voor hun pakket. Wilt u naar een land laten versturen die hierboven niet staat? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@tablethoezen.nl.