Zakelijk

Bent u op zoek naar een leverancier voor tablethoezen of accessoires voor zakelijk gebruik? Dan bieden wij u bij Tablethoezen.nlveel voordelen. Vanaf een bestelling van 10 stuks betaalt u een gereduceerd tarief en profiteert u dus van flinke korting. U kunt betalen op rekening.

Verder kunt u als zakelijke klant gepersonaliseerde producten bestellen zoals hoezen bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo. Wij kunnen als leverancier van hoezen aan vrijwel alle vragen en verzoeken voldoen. Graag nemen wij uw wensen met u door om tot een passend aanbod te komen. Hiervoor willen wij u vragen om contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens. Nadat uw wensen bij ons helder zijn, stellen we een vrijblijvende offerte op.

Telefoon: +31 (0)33 2022159 (lokaal tarief)
E-mail: [email protected]

België

Als leverancier van hoezen en accessoires bieden we voor onze Belgische zakelijke klanten de mogelijkheid om de gefactureerde btw in België te verrekenen.

Groothandel

Bent u op zoek naar een vaste leverancier van tablethoezen of accessoires voor uw winkel(keten)? Dan is Tablethoezen.nl uw ideale zakenpartner. Door onze snelheid, scherpe prijzen en uitmuntende kennis van de markt kunnen wij u als leverancier van tablethoezen altijd voorzien van een goedlopend en up to date aanbod. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)33 2022159 of stuur een mail naar: [email protected].